Publicat el 07/09/2014

Primer, feu els vuit cafès (poden ser descafeïnats) i deixeu-los refredar. Quan estiguin freds, desfeu-hi el sobre de flam i reserveu-ho.
En un cassó, poseu la nata amb el sucre, i opcionalment la branca de canyella, a foc mitjà. Així que comenci a bullir, incorporeu-hi la barreja del cafè, i aneu-ho remenant. Quan torni a arrencar el bull, traieu-ho del foc i ompliu el motlle, que tindreu preparat amb el sucre cremat. Deixeu que qualli a la nevera.
Encara que no sigueu cafeters, tasteu-lo: queda un gust molt suau de cafè, no és gens fort. Podeu acompanyar el flam amb nata o gelat.

Ingredients

  • 1 l de nata per muntar
  • 4 cullerades soperes de sucre
  • 1 sobre de flam Royal
  • 1 branqueta de canyella (opcional)
  • 8 tasses de cafè

Deixa un comentari