Publicat el 10/10/2007

Posar oli i una culleradeta de mantega en una paella, quan estigui calenta introduir les cebes picades fines, salar, tapar la paella i anar remenant. Quan la ceba sigui transparent incorporem els bolets prèviament nets i tallats petits, barrejar bé i deixar coure tot junt, quan els bolets hagin evaporat l’aigua, afegiu la cullerada de farina, remoure i regar amb un got de llet, coure uns cinc minuts i reservar.

En un bol gran batre els ous, agregar els bolets, rectificar de sal i lligar bé. Col·locar en un motlle de plum-cake i coure al bany maria uns 25 o 30 minuts.

Treure del forn i quan estigui temperat desmotllar, col·locar en una font i servir.

Ingredients

  • ½ kg de bolets
  • 2 cebes tendres
  • 1 got de llet
  • 1 C de farina
  • 6 ous
  • oli
  • mantega
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2