Publicat el 20/07/2004

Per gaudir del flam d’alvocat, heu de pelar, esgranar i tallar els tomàquets a trossos petits.

Fer el mateix amb els alvocats i regar-los tot seguit amb el suc de llimona perquè no s’ennegreixin.

Untar amb una mica d’oli dos motlles individuals i anar-los omplint amb capes alternatives de tomàquet, alvocat, ceba i tonyina, pressionant lleugerament amb una cullera perquè quedi compacte, però sense arribar a aixafar.

Deixar reposar els motlles a la nevera una mitja hora. Mentrestant, preparar una vinagreta amb els ingredients de l’adob, emulsionant bé. Passada la mitja hora, desemmotllar els flams i regar-los amb aquesta salsa

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 llauna de tonyina en oli
  • 2 cullerades de ceba picada
  • El suc de mitja llimona
  • 1 culleradeta d’oli d’oliva
  • Amanir: 2 cullerades d’oli oliva
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • Una mica de sal.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2