Publicat el 27/06/2016

En un bol, o sobre una superfície de feina, disposeu la carn picada tota junta, deixant un buit al mig. Poseu l’ou (clara i rovell) en aquest buit, salpebreu i barregeu bé. Amasseu la carn amb les mans fins que quedi ben lligada i seguidament formeu filets, enfarineu-los lleugerament per ambdós costats i fregiu-los en una paella amb oli calent, sense que arribin a daurar-se, i reserveu-los després sobre paper absorbent.
Peleu i talleu les cebes a mitges llunes i ofegueu-les en una cassola amb oli de fregir la carn. Quan la ceba estigui transparent, poseu per sobre els filets de carn que teniu reservats, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt baix.
Escalfeu l’aigua, barregeu-la amb el suc de llimona i la salsa Perrins i afegiu-ho a la cassola. Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts amb la cassola tapada i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 600 g de carn picada de vedella
  • 200 g de picada de porc
  • 1 ou
  • 3 cebes mitjanes
  • farina
  • 1 got d’aigua o de brou
  • el suc d’una
  • llimona
  • 2 cullerades de salsa Perrins
  • sal
  • pebre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2