Publicat el 13/10/2004

Tallar els pits de pollastre a filets.

En un recipient amb aigua, deixar en remull les panses.

Unteu una paella amb oli i quan estigui ben calent daurar els filets de pollastre, prèviament salpebrats al gust, després reservar.

Posar oli en una cassola i, a foc molt suau, coure les cebes tallades molt fines fins que estiguin transparents. En aquest moment, incorporar la farina, remenant bé amb una cullera de fusta i anar afegint, a poc a poc, petites quantitats d’aigua fins que la salsa obtingui la textura desitjada. Quan la salsa estigui al punt, incorporar els iogurts, les panses (escorregudes prèviament) i les nous trossejades. Deixar coure tot junt uns pocs minuts i incorporar tot seguit els filets de pollastre que tenim reservats.

Rectificar de sal, tapar la cassola i deixar coure tot junt uns altres 5 minuts.

Ingredients

  • 3 pits de pollastre
  • 2 cebes grans
  • 1 cullerada de farina
  • 2 iogurts naturals
  • 40 g de panses de Corint
  • 4 nous pelades
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal i pebre

Deixa un comentari