Publicat el 31/10/2016

Aquesta setmana preparem Filets de llenguado a la taronja. Peleu i talleu les cebes a rodanxes fines. Poseu-les a confitar en una cassola de fang amb un raig d’oli d’oliva, sal, els grans d’all sense pelar, la fulla de llorer i els grans de pebre, a foc molt lent.

Peleu la taronja, afegiu la pell a la cassola on s’està confitant la ceba i reserveu-ne el suc. Mentrestant, saleu els filets de llenguado (que us hauran preparat a la peixateria, és a dir, nets de pell i espines) i reserveu-los.

Quan la ceba comenci a enrossir, regueu-ho amb el suc de la taronja i el de llimona, remeneu-ho bé i incorporeu els filets de llenguado.

Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot junt uns 3 minuts. Tanqueu el foc, deixeu reposar un parell de minuts més i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 4 llenguados
  • 2 grans d’alls
  • 1 taronja
  • El suc de ¼ de llimona
  • 1 fulla de llorer
  • Uns grans de pebre
  • Sal i oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2