Publicat el 10/05/2006

Per fer filets de gall dindi amb ceba heu de tallar els filets de gall dindi a tires. Posar al foc la meitat de la mantega i una mica d’oli en una cassola, quan comenci a escalfar-se incorporar els filets, salpebrar i deixar coure a foc suau uns 20 minutos.

Mentres, pelar les cebes i tallar-les a rodanxes fines, daurar-les en una paella amb la resta de la mantega, a foc molt lent per tal que prenguin color sense cremar-se, després triturar amb el primer fins a obtenir un puré.

Introduïr el puré de ceba a la cassola on tenim el gall dindi i barrejar-lo bé, regar amb la cervesa, rectificar de sal i continuar la cocció a foc suau i amb la cassola tapada una mitja hora.

Ingredients

  • 1 kg de filetes de pavo
  • 1 kg de cebollas
  • 100 g de mantequilla
  • 1 jarra de cerveza
  • 1 vaso de caldo
  • aceite, sal y pimienta.

Deixa un comentari