Publicat el 11/10/2010

En una cassola especial per coure al vapor poseu aigua, sal, el pebre en gra i el porro tallat en juliana. Quan l’aigua comenci a bullir introduïu el cistell amb els filets de bruixa, els quals haureu salat i els deixareu coure un parell de minuts, apagueu el foc i reserveu-los.
Poseu una mica d’oli en una paella i fregiu a foc lent els alls picats juntament amb els xampinyons laminats. Quan s’hagi evaporat l’aigua que hagin pogut treure els xampinyons, incorporeu el vermut i seguidament la nata líquida, deixeu coure a foc suau, uns 4 o 5 minuts i salpebreu al gust.
A part, en una paella salteu les gambes.
Poseu els filets de bruixa en una safata de servir, cobriu-los amb la salsa de xampinyons i decoreu amb les gambes.

Ingredients

  • 12 filets de bruixa
  • 8 gambes
  • 1 porro
  • 250g de xampinyons
  • 2 grans d’all
  • ½ got de vermut blanc sec
  • ½ got de nata líquida
  • oli d’oliva, sal, pebre i aigua
  • 8 grans de pebre negra

Deixa un comentari