Publicat el 18/07/2011

En una cassola posem oli suficient per fregir el lluç enfarinat. Un cop hagi agafat color, el retirem i en el mateix oli afegim la ceba i l’all; ho deixem sofregir i hi afegim el lluç. Tot seguit, el vermut blanc i esperarem fins que no faci olor d’alcohol. Hi posem el fumet i ho deixem coure tot 5 minuts, juntament amb els musclos.
Si la salsa queda molt líquida podem lligar-la amb una mica de Maizena.
A l’hora de servir-ho, hi afegim el julivert picat.

Ingredients

  • 2 supremes de lluç fresc net (150 g aproximadament la unitat)
  • 50 g de ceba picada
  • 2 grans d’all picat
  • 200 g de musclos nets
  • 50 g de farina
  • 125 cl de vermut blanc dolç
  • oli, sal, pebre i julivert picat
  • 150 cl de fumet de peix

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2