Publicat el 23/01/2012

Talleu el conill a trossos petits, salpebreu-los i daureu-los en una cassola amb oli calent.
Quan el tingueu daurat, retireu-lo del foc i a la mateixa cassola prepareu un sofregit amb la ceba, els alls i el pebrot ratllats. Quan la ceba sigui transparent i comenci a agafar color, incorporeu-hi el tomàquet triturat (sense pell) i deixeu-lo concentrar; aleshores, afegiu-hi el raig de vi ranci i, quan l’alcohol s’hagi evaporat, poseu a la cassola el conill que teniu reservat, regueu-lo amb aigua o brou i deixeu-lo coure a foc suau fins que quedi tou. Incorporeu-hi els fideus i, quan estiguin mig cuits, incorporeu-hi els pèsols i deixeu acabar la cocció.

Ingredients

  • 400 g de fideus gruixuts
  • ½ conill
  • 2 cebes mitjanes
  • 3 tomàquets madurs
  • 150 g de pèsols (pelats)
  • ½ pebrot verd
  • 2 grans d’all
  • vi ranci
  • sal i pebre negre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari