Publicat el 30/05/2016

Escalfar una mica d’oli en una cassola de fang i fregir la costella tallada a trossos petits. Quan la carn comenci a agafar color, afegir la ceba i l’all picats, tapar la cassola i deixar coure a foc lent.

Pelar els tomàquets, treure les llavors i tallar-los petits. Quan la ceba ja estigui transparent i comenci a agafar color, afegir els tomàquets i deixar coure fins que el sofregit estigui al punt, remenant de tant en tant. En aquest moment, empolvorar amb el pebre vermell i afegir les salsitxes tallades a trossos i 1,5 litres d’aigua calenta. Deixar coure tot junt uns 8 minuts a foc suau, tot seguit incorporar els fideus i rectificar de sal.

En un morter, picar els pinyons, les avellanes i la branca de julivert, diluir la picada amb una mica de brou o aigua i afegir-la a la cassola. Remenar bé i deixar coure tot junt uns 15 minuts. Apagar el foc, escampar pel damunt el formatge rallat, deixar reposar uns minuts i servir calent.

Ingredients

  • 400 g de fideus foradats
  • 400 g de costella de porc
  • 200 g de salsitxes
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 gra d’all
  • 4 tomàquets madurs grans
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 25 g de pinyons
  • 25 g d’avellanes
  • oli d’oliva
  • sal
  • 40 g de formatge ratllat

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2