Publicat el 10/01/2011

Poseu a remullar els moixernons.
Salpebreu la costella que haureu tallat a trossets i, a continuació, enrossiu-la en una cassola amb oli. Quan la costella sigui rossa, tireu-hi la ceba trinxada i quan comenci a agafar color, afegiu-hi el tomàquet pelat i ratllat. Quan el tomàquet sigui cuit, rectifiqueu de sal i tireu-hi el pebre vermell dolç.
Escorreu els moixernons, afegiu-los al sofregit i remeneu-ho bé.
Seguidament, poseu-hi els fideus i cobriu-los amb aigua bullint (que sobrepassi els fideus com a mínim un dit).
Deixeu-ho coure uns 15 o 20 minuts, rectifiqueu de sal o afegiu-hi aigua, si convé.
Uns minuts abans d’acabar la cocció, afegiu-hi la botifarra negra tallada a rodanxes. Serviu els fideus ben calents.

Ingredients

  • 250 g de fideus
  • 300 g de costella de porc
  • 2 cebes mitjanes
  • 3 tomàquets madurs
  • 15 g de moixernons
  • 150 g de botifarra negra
  • 1 c de pebre vermell dolç
  • oli i sal

Deixa un comentari