Publicat el 27/02/2008

Tallarem una ceba a daus petits, la sofregim amb tronc de canyella i una fulla de llorer. Quan estigui daurada hi afegirem tres tomàquets sense llavors. Un cop sofregits, hi posarem la carn salada tallada a bocins i una branca de menta. Tot seguit, hi posarem les faves i els pèsols, els cobrirem d’aigua i els deixarem coure entre una hora i mitja i dues fins que redueixin. Un cop cuits, hi tirarem la sal, la botifarra blanca i la negra, tallades a rodanxes. Cinc minuts de “xup-xup” i ja estarà acabat.Bon profit!
Recepta del Restaurant
Xeflis

Ingredients

  • una ceba grossa
  • tres tomàquets madurs
  • un tronc de canyella
  • una fulla de llorer
  • una branca de menta
  • dos talls de panxeta (carn salada)
  • un kg de faves
  • un kg de pèsols
  • una botifarra blanca
  • una botifarra negra
  • sal i aigua

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2