Publicat el 01/06/2015

Despunteu les mongetes tendres, renteu-les, assequeu-les, talleu-les a tires i reserveu-les. Peleu i piqueu la ceba. Prepareu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la salsa de soja, i un polsim de sal i pebre fins a obtenir una salsa emulsionada.
Coeu les mongetes al vapor fins que estiguin al dente. Col·loqueu en una safata i amaniu-les amb la vinagreta preparada. Dividiu-les en vuit farcellets i enrotlleu-los amb un tall de bacó.
Escalfeu oli en una paella i sofregiu-hi la ceba picada fins que quedi transparent. Reserveu-la. A la mateixa paella, daureu lleugerament els farcellets de mongetes durant uns 5 minuts, de manera que tots els costats quedin cruixents.
Col·loqueu els farcellets calents en una safata de servir, escampeu-hi per sobre la ceba sofregida i la farigola picada. Amaniu-ho amb els sucs de la cocció que hagin quedat a la paella i serviu-ho ràpidament.

Ingredients

  • 350 g de mongeta tendra perona
  • 8 talls fins de bacó
  • 1 ceba tendra mitjana
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 branqueta de farigola
  • sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2