Publicat el 17/06/2013

Talleu el carbassó i els alls tendres en juliana. Traieu el budell de la botifarra negra. Renteu els llagostins, peleu les cues i talleu-les en quatre trossos.
Poseu oli en una paella i sofregiu-hi els alls tendres i el carbassó fins que agafin color, incorporeu-hi els llagostins, la botifarra esmicolada i salteu-ho un parell de minuts, salpebreu-ho i reserveu-ho.
Renteu les fulles de col i traieu-ne
el nervi gruixut blanc. Poseu-les a coure al vapor, amb el brou de verdures, durant cinc minuts. Traieu-les amb molta cura i esteneu-les sobre un drap net.
Poseu una cullerada del farcit que teniu reservat damunt de cada fulla de col i emboliqueu-les en forma de farcellet. Poseu els farcellets a l’olla de coure al vapor, poseu-los al foc durant 5 minuts i ja els tindrem a punt.

Ingredients

  • 16 fulles de col
  • 16 llagostins
  • 130 g de botifarra negra
  • 2 alls tendres
  • 1 carbassó
  • brou de verdures
  • sal i pebre negre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2