Publicat el 15/11/2010

Sofregiu la carn salpebrada a l’olla de pressió amb un gotet d’oli. Tireu-hi les pastanagues en rodanxes i que es vagin enrossint mentre peleu les cebes, els tomàquets i els alls. Quan la carn sigui rossa, tireu-hi aquestes verdures trossejades juntament amb una fulla de llorer, l’orenga i el julivert trinxat. Deixeu-ho coure i afegiu-hi el vi i el 1/4 de litre d’aigua. Tapeu l’olla i deixeu-ho coure una mitja hora a foc baix. Destapeu l’olla i afegiu-hi les patates a trossos prèviament fregides i els pèsols. Si cal, una mica més d’aigua. Tapeu-ho i que cogui uns quatre minuts.

Ingredients

  • 600 g de vedella
  • 3 pastanagues
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 fulla de llorer, orenga i julivert
  • 3 grans d’all
  • oli, sal i pebre
  • 6 patates grosses
  • 100 g de pèsols
  • 1 got de vi blanc
  • 1/4 de litre de brou o aigua

Deixa un comentari