Publicat el 04/03/2009

Bulliu les faves uns 15 minuts a foc mitjà.

Netejeu els calamars i deixeu-los dins un recipient amb reixeta. Un cop escorreguts, els posem en una cassola amb una mica d’oli ben calent i els reservem.

En el mateix oli, saltem també la cansalada tallada a daus i la reservem. La retirem del foc i la deixem escórrer en un recipient de reixeta.

En l’oli resultant, sofregim la ceba i l’all directament a foc suau i, quan la ceba sigui transparent, fem una reducció amb el vi blanc; seguidament, hi afegim el tomàquet ratllat. Un cop sofregit el tomàquet, hi tirem els pèsols i una mica d’aigua.

Ho deixem coure uns 10 minuts i incorpora-hi les faves, la cansalada i el calamars ja saltejats. Deixa-ho coure tot junt durant 10 minuts, rectifiquem de sal si fos necessari i ja és a punt per servir al plat.

 

Restaurant Tenas · Cabrils

 

Ingredients

    Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg de pèsols
  • 1 kg de faves
  • 200 g de calamars
  • 150 g de ceba trossejada
  • 2 alls picats
  • 200 g de cansalada crua
  • 1 tomàquet madur
  • vi blanc
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon