Publicat el 10/02/2010

En una cassola amb oli d’oliva, rostirem la ceba amb la cabeça d’alls, el llorer i la canyella, fins que enrosseixi. Hi posem els tomàquets esclafats sense llavors i deixem que perdin tota l’aigua.
Salpebrem la carn i l’afegim a la cassola. Deixem que la carn perdi tota la seva aigua, remenant, de tant en tant. Un cop tinguem la carn mig rostida i sense aigua, hi tirem la farina. Tot seguit, el conyac. Ho remenem i ho cobrim d’aigua.
Ho deixem coure a mig foc unes dues hores i mitja, aproximadament, fins que la carn sigui tova.
Desfem la xocolata amb aigua calenta i l’afegim a la cassola, cinc minuts abans d’apagar el foc.
Com a acompanyament, podem posar unes patates fregides a daus. Bon profit!

Ingredients

  • 1 kg de carn de cérvol
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 canonet de canyella
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 copa de conyac
  • 1 presa de xocolata negra
  • 1 grapadet de farina
  • 1 raig d’oli d’oliva, sal, pebre i aigua

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2