Publicat el 17/12/2008

Una vegada tenim el bacallà dessalat, escaixar a trossos petits, col·locar en una font i condimentar amb l’all i julivert picats, el tomàquet ratllat i un rajolí d’oli (al gust)

Pel guacamole: pelar l’alvocat, treure l’os i col·locar-lo un bol juntament amb la ceba tendra, el suc de llimona, un pessic de pebre blanc i una altra de sal. Tritureu amb la batedora fins a obtenir una crema fina.

Posar en una font una capa de guacamole com a base, a sobre col·locar el bacallà i per acabar el plat l’adornem amb un rajolí d’oli i olives negres.

Ingredients

  • 250 g de bacallà dessalat
  • 1 alvocat madur
  • 1 tomàquet madur ratllat
  • 1 gra d’all picat
  • julivert
  • el suc de 1/2 llimona
  • 1 ceba tendra
  • oli
  • olives negres
  • pebre blanc

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon