Publicat el 14/06/2010

La nit abans de cuinar el conill, poseu-lo a macerar amb els alls, el romaní fresc i un got d’oli. Tapeu-ho tot amb paper transparent i deixeu-ho en un lloc fresc.
Un cop tingueu el conill macerat, salpebreu les espatlles i col·loqueu-les en una safata per anar al forn juntament amb els alls i l’oli de la maceració (però no el romaní).
Introduïu la safata al forn, que ja tindreu calent a una temperatura de 90 graus, durant una hora i quart.
A mitja cocció, afegiu-hi els tomàquets tallats a trossos regulars i sense llavors.
Quan el conill estigui ben cuit, traieu la safata del forn, poseu-hi pel damunt les branques de romaní fresc, tapeu-ho tot amb paper d’alumini, deixeu-ho reposar uns cinc minuts i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 16 espatlles de conill
  • 3 branquetes de romaní fresc
  • 1 cabeça i mitja d’alls
  • 2 tomàquets madurs
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari