Publicat el 06/07/2006

Per fer espatlles de conill a la mel heu de salpebrar les espatlles de conill, enfarinar-les i daurar-les en una paella amb oli ben calent, després reservar en una cassola, millor de fang.

Posar el brou de carn en un pot i fer-ho bullir, a foc mitjà, juntament amb la branca de romaní uns 10 minuts.

En una paella amb oli daurar les cebes ratllades, quan comencin a estovar i agafar color, incorporar l’all picat i els tomàquets triturats, deixar coure a foc lent fins que el sofregit estigui al punt, rectificar de sal, incorporar la mel i regar amb el caldo, remenar bé i abocar a la cassola sobre el conill deixant-ho coure a foc mitjà una mitjana hora.

Mentres, rentar i tallar les pomes (amb la pell) a grills d’1 cm. de gruix, passar per farina i fregir en abundant oli calent.

Afegir a la cassola i deixar coure tot junt uns 5 minuts.

Ingredients

  • 12 espaldas de conejo
  • 3 cebollas
  • 3 tomates maduros
  • 50 g de  miel
  • 1 diente de ajo
  • harina
  • aceite de oliva
  • 1 rama de romero
  • 1 vaso grande de caldo de carne
  • 2 manzanas
  • sal y pimienta

Deixa un comentari