Publicat el 09/03/2005

Tallar els espàrrecs a trossos més o menys d’un centímetre, rentar, deixar escórrer i coure al vapor fins que estiguin al “dente”.

Desgranar els pèsols, pelar les cebes i coure els ous. Posar oli en una cassola i a foc lent ofegar les cebes tallades per la meitat; quan comencin a estovar incorporar els pèsols, donar unes voltes i deixar coure uns 10 minuts amb la cassola tapada.

Passat aquest temps, afegir els espàrrecs reservats juntament amb els ous durs partits per la meitat, mullar amb una mica de líquid de la cocció dels espàrrecs, salpebrar al gust i deixar coure tot junt 10 minuts més.

Escampar-hi julivert picat i servir molt calent.

Ingredients

  • 3 manats d’espàrrecs de marge
  • 2 kg de pèsols tendres
  • 8 cebes tendres
  • 4 ous durs
  • 2 cullerades de julivert picat
  • oli
  • sal, pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon