Publicat el 01/04/2009

Tallar la carn a daus. Pelar la ceba i ratllar-la. Treure el suc de les dues taronges; la pell d’una sola es deixa en aigua bullint durant 3 minuts, s’escorre i es talla a juliana.

Posar oli en una cassola i introduir els trossos de carn salpebrats. Quan comencin a agafar color afegir la ceba, deixar coure, procurant que no es cremi. Quan la ceba hagi estovat incorporar el llorer, la farigola, el vi i el suc de taronja. Deixar coure tot, a foc moderat i amb la cassola tapada, uns 20 minuts.

Passat aquest temps, afegir la fècula de Maizena diluïda amb una mica d’aigua freda, rectificar de sal, incorporar les olives i la juliana de taronja i continuar la cocció uns altres 10 minuts.

Servir calent.

Ingredients

  • 1 espatlla de xai sense os
  • 1 ceba gran
  • 2 taronges
  • 50 g d’olives negres
  • 200 cc de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de farigola
  • 1 cullerada de fècula de “maizena”
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari