Publicat el 08/02/2017

Per preparar els espaguetis amb xampinyons i tonyina, talleu la part estellosa del tronc dels xampinyons, renteu-los, assequeu-los i filetegeu-los.

Poseu un raig d’oli en una paella i una vegada calent fregiu el gra d’all tallat petit; seguidament incorporeu els xampinyons i deixeu-los coure a foc viu perquè treguin tota l’aigua. Afegiu el julivert trinxat i el pernil tallat a trossos petits. Remeneu-ho bé, regueu-ho amb el vi i deixeu-ho reduir a foc viu. Incorporeu després la salsa de tomàquet, la tonyina esmicolada i una mica d’aigua. Rectifiqueu de sal i deixeu-ho a foc suau uns quinze minuts, remenant de tant en tant.

En una olla amb aigua i sal, coeu la pasta, un cop ‘al dente’, escorreu-la i passeu-la a una safata de servir. Escampeu la salsa pel damunt, barregeu-la bé i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 300 g d’espaguetis
  • 250 g de xampinyons
  • 1 llauna de tonyina al natural
  • 300 g de salsa de tomàquet
  • 1 got de vi blanc
  • 100 g de pernil curat
  • 1 gra d’all
  • julivert
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2