Publicat el 11/01/2016

Poseu un raig d’oli en una cassola de fons gruixut i sofregiu-hi la ceba picada ben fina. Deixeu-la coure lentament fins que quedi gairebé transparent; aleshores afegiu-hi els tomàquets pelats, sense llavors i picats ben petits. Deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts a foc suau i salpebreu-ho al gust.
Traieu l’espina central de les sardines, xafeu-les amb una forquilla, incorporeu-les a la salsa, deixeu-ho coure un parell de minuts, aromatitzeu-ho amb la cullerada de vinagre i deixeu-ho evaporar. Aparteu la cassola del foc i tapeu-la perquè el sofregit es conservi calent.
Bulliu els espaguetis en una olla amb aigua abundant i una culleradeta de sal, deixeu-los coure uns 12 minuts a partir de l’inici de l’ebullició i escorreu-los. Passeu-los en una safata, amaniu-los amb la salsa, que teniu reservada, ben calenta, i empolvoreu amb l’orenga. Servir immediatament.

Ingredients

  • 400 g d’espaguetis
  • 2 llaunes de sardines amb oli d’oliva
  • 1 ceba grossa
  • 300 g de tomàquets madurs
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • oli d’oliva
  • sal, pebre i orenga

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2