Publicat el 07/12/2005

Per fer escalopins de llom amb bolets i vi heu de tallar el llom de porc en filets molt fins, salpebrar-lo, enfarinar-lo per tots dos costat i reservar-lo.

Remullar els bolets uns 15 minuts, després escórrer-los i picar-les finas.

Calentar l’oli en una paella i daurar els filets a foc mitjà, per ambdós costat, regar després amb el vi, i pujar el foc.

Deixar evaporar l’alcohol (1 minut) i reservar la carn en una font.En la mateixa paella incorporar la ceba picada i els bolets.

Deixeu-ho coure fins que la ceba adquireixi color, regar amb el caldo i escampar-hi el julivert picat. Mantenir la cocció uns 5 minuts.

Passat aquest temps, incorporar la carn i deixar coure tot junt altres 3 minuts. Servir inmediátamente els filets coberts amb la salsa.

Ingredients

  • 400 g de lomo de cerdo
  • Harina blanca
  • 50 g de setas secas
  • 2 ramas de perejil
  • 1 cebolla mediana
  • 1/2 vaso de vino de Jerez dulce
  • 1 tacita de caldo
  • sal y pimienta
  • aceite de oliva

Deixa un comentari