Publicat el 16/04/2008

Rentar les patates, posar-les en una olla, cobrir-les amb aigua freda amb una mica de sal, posar-les al foc i portar a ebullició, després deixar a foc lent fins que estiguin cuites.

Una cop escorregudes i ja fredes es pelen i es tallen a rodanxes.

Colocar les patates en un bol per amanides i barrejar amb la tonyina esmicolada i les olives negres.

Salsa: al morter picar un rovell d’ou dur, afegir després el vinagre i l’oli al gust, alhora que anem remenant. Finalment afegir la ceba, el tomàquet, l’all i el julivert, tot ben picat.

Aliñar les patates amb la salsa, escampar-hi les clares i el rovell d’ou ratllades i ja podem servir.

(Es pot substituir la tonyina per bacallà remullat).

Ingredients

  • 750 g de patates mitjanes
  • 100 g de tonyina amb oli
  • 50 g d’olives negres

Salsa:

  • 2 ours durs
  • 1 gra d’all
  • 1 ceba petita
  • 1 tomàquet madur
  • 3 cullerades de vinagre de Mòdena
  • julivert
  • oli

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2