Publicat el 25/01/2018

El pa millor que no sigui gaire tou. Enmig de cada dues llesques, col·loqueu-hi un tall de pernil dolç i un de formatge. Talleu cada emparedat en quatre parts (quadrats) o bé en dos triangles (optatiu) i humitegeu cada tros amb la llet. Col·loqueu els trossos sobre paper absorbent, poseu-hi un pes al damunt i una vegada premsat quedaran ben ferms i seguiran sucosos.

Seguidament passeu els emparedats per ou batut lleugerament salat i fregiu-los per tandes, en una paella amb l’oli ben calent, fins que quedin daurats per ambdós costats. Deixeu-los escórrer sobre paper absorbent i serviu-los immediatament.

També els podeu farcir de pernil ibèric, xoriç, sobrassada, verdura… Un món infinit.

Ingredients

  • 18 llesques de pa de motlle
  • 9 talls de pernil dolç
  • 9 talls de formatge que fongui bé
  • 4 ous
  • 1 got de llet
  • oli per fregir
  • sal

Deixa un comentari