Publicat el 13/04/2005

Per gaudir de cuixes de pollastre a la cervesa heu de netejar bé les cuixes i salpebreu-les.

Posar oli en una cassola de fang i quan estigui calent, a foc viu, salteu el pollastre. Un cop ben daurat, afegir la ceba ratllada i el pebrot picat fi, remoure bé i quan la ceba hagi estovat una mica incorporar els alls picats i seguidament els xampinyons rentats i picats molt fins.

Cobrir amb la cervesa i deixar a foc lent una mitja hora, remenant de tant en tant i afegint una mica més de cervesa si cal.

Rentar i tallar els bolets que hàgim escollit, saltejar en una paella amb el pernil picat.

Finalment, heu d’afegir un raig de nata líquida a la cassola i afegir la picada de bolets.

Donar un bull i servir immediatament.

Ingredients

  • 8 cuixes de pollastre
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 pebrots verds
  • 4 grans d’all
  • 1/4 l de cervesa
  • 300 g de xampinyons
  • 100 g de pernil serrà
  • 300 g de bolets del temps
  • Sal i pebre
  • Oli i nata líquida

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2