Publicat el 11/05/2015

Amb un ganivet afilat o unes tisores retalleu la crosta de les llesques de pa. Podeu deixar-los la forma quadrada o bé fer-les rectangulars (tallades per la meitat).

Talleu el pernil de la mateixa mida que el pa. En un plat fondo, bateu-hi els ous. I en un altre plat, aboqueu-hi la llet.

Unteu una part del pa amb mantega. Poseu al damunt un tros de pernil, cobriu-ho amb una altra llesca de pa i premeu-ho bé.

Poseu oli en una paella fonda i, quan estigui ben calent, passeu d’un en un cada croque-monsieur primer per la llet i després per l’ou batut. I finalment aneu-los fregint per ambdós costats. Escorreu-los bé i col·loqueu-los en una safata sobre paper absorbent.

Es poden servir tant calents com freds. També es pot canviar la mantega per margarina, i el pernil dolç per pernil de gla.

Ingredients

  • 8 llesques de pa de motlle del dia abans
  • mantega
  • 4 talls grans de pernil dolç
  • llet
  • ous
  • oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2