Publicat el 26/07/2010

En una olla, heu de coure els espinacs i una vegada cuits, deixeu-los escorre molt bé.
Poseu els ous en un pot amb aigua i deixeu-los bullir deu minuts, seguidament refredeu-los amb aigua freda i peleu-los.
Peleu les cebes, trinxeu-les molt petites i fregiu-les en una paella amb oli, fins que comencin a agafar color, aleshores afegiu-hi els espinacs que teniu reservats, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
En una safata fonda poseu-hi la barreja d’espinacs i ceba, el pebrot tallat ben petit, la tonyina escorreguda, els ous esmicolats i el tomàquet fregit. Remeneu-ho tot molt bé i ja podeu farcir les crestes. Tanqueu-les amb una forquilla i fregiu-les en una paella amb oli calent. Deixeu-les escórrer sobre paper absorbent i ja les tindreu a punt.

Ingredients

  • 3 paquets de crestes
  • ½ kg d’espinacs congelats
  • 1 pebrot vermell escalivat
  • o fregit
  • 4 ous durs
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 3 cebes
  • 4 llaunes petites de tonyina
  • amb oli
  • sal i oli

Deixa un comentari