Publicat el 23/07/2008

Per fer crema d’espàrrecs amb marisc heu de pelar la ceba i tallar a rodanxes molt fines, pelar les patates i tallar a trossos, trossejar els espàrrecs.

Posar oli en una olla, introduir la ceba i deixar-ho coure a foc suau, quan comenci a agafar color incorporar les patates i els espàrrecs, donar unes voltes, assaonar, cobrir amb aigua i deixar-ho coure.

Un cop al punt triturar amb la batedora fins a obtenir una crema fina. Pelar les gambes i els llagostins. Rentar els calamars i tallar a rodanxes.

Salpebrar tot i salteu en una paella amb una mica d’oli i el gra d’all tallat a láminas.

Servir la crema en plat fons amb el saltat de marisc per sobre.

Ingredients

  • 3 manats d’espàrrecs verds
  • 2 patates mitjanes
  • 1 ceba gran i tendra
  • 8 gambes
  • 8 llagostins
  • 2 calamars
  • 1 dent d’all, sal, pebre i oli

Deixa un comentari