Publicat el 10/03/2010

Poseu al foc 1 l de llet amb la canyella i la pell de llimona. Traieu-la del foc quan comenci a bullir i deixeu que es refredi una mica.
Bateu els rovells dels ous amb el sucre; deixateu el midó amb els 2 dl de llet freda i barregeu la llet amb els ous, el sucre, el midó i poseu-la al foc. (Si voleu que surti una mica espessa no hi poseu els 2 dl de llet; feu-ho tot igual però només amb el litre de llet). Feu-la coure a foc ben baix, tot remenant-la fins que comenci a espessir-se. Heu d’anar en compte que la crema no arribi a bullir. Coleu-la i directament poseu-la en una plata fonda, o cassoletes individuals. Decoreu-la amb la canyella i la llimona i deixeu-la refredar.

Ingredients

  • 8 rovells d’ou
  • 300 g de sucre
  • 1 litre més 2 dl de llet
  • 40 g de midó
  • 1 canó de canyella
  • 1 pell de llimona

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2