Publicat el 25/11/2013

Netegeu bé els rovellons i talleu-los a trossos. Netegeu les trompetes.
En una cassola fonda escalfeu 2 cullerades d’oli i saltegeu les trompetes fins que el seu suc s’hagi evaporat i reserveu-les.
Peleu i ratlleu les pastanagues i la ceba. Incorporeu una mica més d’oli a la cassola i saltegeu la ceba i la pastanaga, quan ja s’hagin estovat una mica i la ceba estigui transparent, afegiu-hi els rovellons remeneu-ho i deixeu-ho coure tot junt, uns cinc minuts, rectifiqueu de sal i cobriu-ho amb el brou. Deixeu-ho coure a foc lent uns 20 minuts.
Mentre, piqueu les ametlles i els alls en un morter, afegiu aquesta picada a la sopa i deixeu-ho coure cinc minuts més.
Tritureu la sopa amb la batedora elèctrica fins a convertir-la en una crema i afegiu-hi les trompetes que teniu reservades. Serviu-la calenta.

Ingredients

  • 1/2 kg de rovellons
  • 200 g de trompetes
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba mitjana
  • 1 litre i 1/4 de brou de pollastre
  • 2 grans d’all
  • 6 ametlles torrades
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2