Publicat el 20/12/2010

Poseu una mica d’oli en una paella gran i fregiu-hi els llagostins, ben nets i sense ulls. Quan comencin a ser cuits, flamageu-los amb el conyac i retireu-los. Separeu els caps de les cues.
A la mateixa paella, sofregiu-hi els tomàquets ratllats juntament amb la cullerada de mantega. Quan comenci a espessir-se, afegiu-hi els caps dels llagostins, tot remenant-ho, deixeu-ho coure una mica més i tireu-hi la meitat de l’aigua bullent. Deixeu-ho coure un parell de minuts més, tritureu-ho bé i passeu-ho pel colador xinès.
Poseu aquest puré en una olla al foc, afegiu-hi la resta d’aigua i quan torni a arrencar el bull, incorporeu-hi la farina d’arròs, prèviament desfeta amb la llet. Deixeu-ho coure 5 minuts. Salpebreu-ho al gust, i abans de servir-ho, afegiu-hi les cues de llagostins pelades i tallades a trossos petits.

Ingredients

  • ½ kg de llagostins
  • 400 g de tomàquets madurs
  • 50 cc de conyac
  • oli, sal i pebre
  • 250 cc de llet
  • 3 C de farina d’arròs
  • 1 C de mantega
  • 750 cc d’aigua

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2