Publicat el 15/11/2006

Per fer crema de coliflor la preparació és: Netejar la coliflor i trossejar. Pelar  la ceba i ratllar-la. Netejar els xampinyons i tallar-los a làmines. Tallar el bacó a trossos pequeños.

Elaboració: Coure la coliflor en aigua bullint uns 10 minuts, assaonar-la, escórrir-la i triturar-la.

Posar oli en una cassola i fregir el bacó juntament amb la ceba, quan comencin a agafar color incorporar els xampinyons, salpebrar i deixar coure fins que s’evapori el líquid que treguin, en aquest moment afegir la coliflor juntament amb la llet.

Remenar bé i deixar coure uns 10 minuts a foc suave.Si queda massa espessa pot aclarir-se amb una mica més de llet.

Ingredients

  • 1 coliflor
  • 1 ceba
  • 200 g de xampinyons
  • 50 g de bacó
  • 1 got de llet
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari