Publicat el 17/10/2016

Netegeu i piqueu el porro i els alls tendres. Peleu i talleu a daus les pastanagues, la carbassa i les patates. Reserveu mitja pastanaga per tallar-la a tires fines per decorar.
Poseu oli en una cassola fonda i quan sigui calent afegiu-hi el porro i els alls tendres picats. Deixeu-ho sofregir a foc suau fins que estiguin tous. Aleshores incorporeu la pastanaga, la carbassa i les patates que teniu preparades juntament amb l’os de pernil; remeneu-ho bé, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho al foc fins que les verdures estiguin ben tendres.
Retireu l’os de pernil, incorporeu els formatgets, rectifiqueu de sal i tritureu-ho tot amb la batedora.
Serviu la crema decorada amb una mica d’oli d’oliva, unes llavors de sèsam i tires de pastanaga.

Ingredients

  • 500 g. de carbassa
  • 4 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 manat d’alls tendres
  • 2 patates
  • 4 formatgets
  • 1 os de pernil
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Llavors de sèsam negre (opcional)

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2