Publicat el 23/09/2009

Pelem la carbassa, la ceba i les patates i tallem-ho tot a trossos. Escaldem els bolets amb 250 cc d’aigua; una vegada escaldats, tallem-los petits i reservem l’aigua i els bolets.Posem oli en una olla i sofregim la carbassa, la patata i la ceba, a foc mig, uns 10 minuts. Seguidament hi afegim l’aigua dels bolets més un litre d’aigua mineral; salpebrem-ho i deixem-ho coure una mitja hora. En acabar, triturem-ho. Si la crema no ha quedat prou fina, es pot passar pel colador xinès.Afegim-hi els bolets i barregem-ho bé. Serviu-la calenta en bols de consomé.

Ingredients

  • 750 g de carbassa
  • 30 g de trompetes de la mort (seques)
  • 200 g de patates
  • 1 ceba tendra
  • 1 l d’aigua
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2