Publicat el 25/05/2014

Peleu la carbassa, les patates, la ceba, el tomàquet, els alls i el porro. Talleu-ho tot a trossos petits. Poseu-los a bullir en una olla amb dos litres d’aigua, un polsim de sal i tres cullerades d’oli. Deixeu que bulli uns
25 minuts.
Passat aquest temps, tritureu-ho amb la batedora i reserveu-ho.
Peleu les gambes i salpebreu-les. Netegeu els espàrrecs i talleu-los a trossos d’uns 3 centímetres. En una paella amb oli, salteu-hi breument els espàrrecs, i tot seguit incorporeu-hi les gambes. Feu-ho coure tot junt un parell de minuts. Després, aboqueu-ho a l’olla del puré i remeneu-ho bé. Rectifiqueu de sal i pebre, i serviu-ho.

Ingredients

  • ½ kg de carbassa pelada
  • 3 patates
  • 1 tomàquet madur
  • 1 ceba mitjana
  • 1 porro
  • uns grans d’all
  • 8 espàrrecs verds
  • 250 g de gambes
  • sal i pebre
  • oli d’oliva
  • aigua mineral

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2