Publicat el 13/01/2019

Per preparar la crema de bròquil en primer lloc peleu la ceba i talleu-la a la juliana. Poseu una mica de mantega en una cassola i ofegueu la ceba a foc baix i amb la cassola tapada. Quan la ceba comenci a tornar-se transparent, incorporeu les patates pelades i tallades a trossos; fregiu-les uns minuts. Seguidament incorporeu el bròquil trossejat juntament amb 1 litre d’aigua i deixeu-ho coure a foc suau fins que les patates estiguin cuites (uns 20 minuts, aprox.).

Seguidament, passeu-ho per la batedora juntament amb els formatgets i la nata fins a obtenir una crema fina, i tot seguit salpebreu la crema al gust.
Serviu-la amb crostons de pa fregit.

Ingredients

  • 1 kg de bròquil
  • 1 ceba
  • 2 patates grosses
  • 4 porcions de formatgets
  • 8 cullerades de nata líquida per cuinar
  • 1 cullerada de mantega
  • sal, pebre
  • crostons de pa fregit

Deixa un comentari