Publicat el 31/03/2010

Per preparar les Costelles de xai al forn, peleu les patates, talleu-les en rodanxes fines i disposeu-les al fons d’una safata o cassola per anar al forn. Saleu les costelles i col·loqueu-les sobre el llit de patates. Talleu els tomàquets a rodanxes, salpebreu-los i col·loqueu-los al voltant de la safata amb les costelles.
En un morter piqueu els alls juntament amb el julivert, un cop ho tingueu ben picat aclariu-ho amb oli i repartiu-ho per sobre les costelles. Escampeu pa ratllat per sobre i poseu la safata al forn, el qual abans ja haureu escalfat, a temperatura de 180º, a meitat de la cocció obriu el gratinador. Deixeu-ho coure fins que la carn quedi daurada.

Ingredients

  • 12 costelles de xai
  • ½ kg de tomàquets madurs
  • 3 patates crues
  • 3 grans d’all
  • 2 branques de julivert
  • pa ratllat
  • sal, pebre i oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon