Publicat el 30/07/2012

Per a la massa:
Bateu les clares amb una batedora de varetes fins que quedin a punt de neu; afegiu-hi la farina, el llevat, els rovells d’ou, el cava i la sal, barregeu-ho a poc a poc fins que ens quedi una massa fina. Deixeu-la reposar una hora.

Saleu les costelles, col·loqueu-les en una safata de forn i escampeu-hi pel damunt els alls picats i una mica d’oli. Poseu-les al forn que ja tindreu calent a 200º durant 5 minuts. Les traureu i les deixareu refredar. Un cop fredes, les arrebossareu amb la massa i les fregireu en una paella amb abundant oli calent amb els 2 grans d’all sencers. Un cop daurades per ambdós costats, deixeu-les escórrer sobre paper absorbent i ja les podreu servir.
Es poden acompanyar amb salsa de tomàquet.

Ingredients

  • 16 costelles de cabrit
  • 2 grans d’all picats
  • 2 grans d’all sencers
  • oli
  • sal SALSA:
  • 3 clares d’ou
  • 250 g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 3 rovells d’ou
  • ¼ l de cava
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon