Publicat el 29/06/2017

Obriu els ous i separeu els rovells de les clares. Ratlleu la pell de la llimona. Poseu en el recipient de la batedora els rovells d’ou, el sucre i la ratlladura de llimona i bateu-ho tot fins a obtenir una crema fina; incorporeu-hi la Maizena, el llevat i les avellanes ben picades i remeneu-ho bé perquè quedi ben barrejat.

Bateu les clares a punt de neu i barregeu-les molt curosament amb la massa.

Unteu amb mantega un motlle de corona, empolvoreu-lo amb farina i aboqueu-hi la massa. Poseu el motlle al forn, prèviament escalfat, a 180º durant uns 30 minuts. Abans de treure’l del motlle, deixeu-lo refredar.

Ingredients

  • 4 ous
  • 75 g de sucre
  • 100 g d’avellanes torrades i picades
  • 1 llimona
  • 35 g de midó de blat de moro
  • (Maizena)
  • 1 culleradeta de llevat
  • mantega
  • farina

Deixa un comentari