Publicat el 26/11/2012

Poseu un drap net dins un colador gran i poseu-hi el iogurt. Deixeu-ho reposar d’una a dues hores a la nevera a fi que perdi el sèrum i quedi una mica més espès.
Peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes, col·loqueu-los dins un recipient fondo i ruixeu-los amb el suc de taronja. Peleu les aranges eliminant la pell blanca, separeu-ne els grills i traieu-ne acuradament la pell que els envolta.
Poseu la meitat del iogurt repartit en quatre copes, pel damunt poseu-hi la meitat dels plàtans, alguns trossos, la meitat de les nous trossejades i, pel damunt, una culleradeta de mel. Cobriu-ho amb la resta del iogurt i repartiu pel damunt la resta d’ingredients i mel.

Ingredients

  • 600 g de iogurt grec
  • 3 plàtans
  • 1 aranja vermella gran
  • el suc d’una taronja
  • 60 g de nous pelades
  • mel

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2