Publicat el 18/05/2015

Talleu el conill a trossos regulars, renteu-lo i deixeu-lo escorre. Salpebreu-lo i reserveu-lo.
Poseu oli en una paella i, quan estigui calent, saltegeu-hi el fetge del conill juntament amb els alls picats, el pa tallat a bocins petits, la farigola i el llorer. Quan ja estigui sofregit, poseu-ho tot en un morter i aneu-ho picant. Quan la picada estigui al punt, a poc a poc afegiu-hi el pebre vermell (dolç o picant, segons el vostre gust).
Poseu oli en una cassola. Quan estigui calent, col·loqueu-hi el conill, i quan ja s’hagi daurat per ambdues bandes, incorporeu-hi la picada del morter. Remeu-ho bé i cobriu-ho amb el brou o amb aigua. Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau uns 40 minuts.
Si la salsa quedés massa lleugera, la podeu lligar amb una mica de farina de blat de moro desfeta amb aigua freda.

Ingredients

  • 1 conill (1,3 kg aprox.)
  • 3 llesques de pa
  • 2 grans d’all
  • 1 pessic de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • ½ culleradeta de pebre vermell
  • aigua o brou
  • oli
  • sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2