Publicat el 06/09/2018

Talleu el conill a octaus i salpebreu-lo. Peleu l’all i les cebes i talleu-los ben petits. Peleu les pomes, traieu-ne els cors i les llavors i talleu-les a daus petits.

Poseu al foc una cassola amb un raig d’oli; quan l’oli estigui calent poseu-hi el conill, deixeu-lo enrossir pels dos costats i reserveu-lo. A la mateixa cassola poseu el picat de ceba i all que teniu preparat i deixeu-lo a foc suau perquè la ceba quedi ben tova. Quan la ceba comenci a agafar color, incorporeu els daus de poma i deixeu-la coure fins que quedi gairebé desfeta. Aleshores regueu-la amb un raig de vi, deixeu evaporar l’alcohol i tot seguit afegiu les avellanes i el brou- Deixeu-ho coure tot junt uns cinc minuts i seguidament tritureu-ho tot.

A la mateixa cassola ajunteu el conill i la salsa i deixeu-ho coure tot a foc suau uns vint-i-cinc minuts amb la cassola tapada. Afegiu-hi el julivert picat, barregeu bé i ja ho podeu servir.

Ingredients

1 conill

2 pomes Golden

2 cebes

1 gra d’all

vi blanc sec

20 avellanes torrades

1 branqueta de julivert

200 ml de brou

oli d’oliva

sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2