Publicat el 21/12/2004

Posar oli en una cassola de fang, quan estigui calent fregir ràpidament els llagostins per tots dos costats i després reservar. A la mateixa cassola sofregir el conill prèviament tallat a trossos i salpebrat. Quan comenci a agafar color afegir el llorer, les cebes pelades i tallades a trossos, el cap d’alls sencera i els tomàquets partits per la meitat. Quan ja estigui tot ben daurat, regar amb el conyac, tapar la cassola, abaixar el foc i coure fins que s’estovi. Un cop cuit retirar les cebes, els tomàquets els alls, el llorer i passar-ho pel passapuré. Tornar a introduir la salsa a la cassola juntament amb els llagostins que tenim reservats. Incorporar també una picada de les ametlles diluïda amb aigua i coure tot junt 10 minuts.

Ingredients

  • 1 conill i mig
  • 18 llagostins grans
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 cap d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 copa de conyac
  • 75 g d'ametlles torrades
  • Oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2