Publicat el 02/07/2008

Per fer conill amb escamarlans heu de tallar el conill en trossos regulars, assaonar-lo, enfarinar i fregir en una paella amb oli, un cop daurat reservar en una cassola de fang.

En la mateixa paella fer un sofregit amb els alls picats i els tomàquets, quan estigui ja gairebé a punt, incorporar el pebre vermell, barrejar, deixar coure uns minuts i abocar el sofregit sobre el conill.

Posar la cassola al foc, regar amb el vi i el brou. Quan comenci a bullir afegir el “all i oli”, remenar, tapar la cassola i deixar coure a foc mitjà uns 30 minuts.

Passat aquest temps, rectificar de sal, escampar-hi una mica de pebre, afegir els escamarlans i la botifarra negra tallada a trossos. Continuar la cocció uns altres 10 minuts.

Ingredients

  • 1 conill
  • 12 tomàquets madurs
  • 1 cap d’alls
  • 8 cigalas
  • 250 g de botifarra negra
  • 1 cullerada de pebre vermella dolça
  • 4 cullerades de “all i oli” tallat
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 1 got de brou farina, oli blanc, sal i pebre

Deixa un comentari