Conill amb ceba
Publicat el 31/10/2011
Talleu el conill a trossos mitjans i salpebreu-lo. Peleu les cebes i talleu-les a làmines fines. Poseu oli en una cassola i fregiu el conill juntament amb la cabeça d’alls, fins que el conill quedi ben daurat. Aleshores afegiu-hi la ceba i, la fulla de llorer, i remeneu-ho bé. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc baix fins que la ceba quedi transparent; en aquest moment, regueu-ho tot amb el vi i deixeu evaporar l’alcohol, afegiu-hi una mica de nou moscada, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure a foc lent amb la cassola tapada, remenant de tant en tant, fins que el conill quedi ben cuit. Si ha quedat poc sucós, podeu afegir-li una mica d’aigua.
- 1 conill
- 750 g de cebes dolces
- 1 got de vi blanc sec
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla de llorer
- nou moscada
- sal i pebre
- oli