Publicat el 31/10/2011

Talleu el conill a trossos mitjans i salpebreu-lo. Peleu les cebes i talleu-les a làmines fines. Poseu oli en una cassola i fregiu el conill juntament amb la cabeça d’alls, fins que el conill quedi ben daurat. Aleshores afegiu-hi la ceba i, la fulla de llorer, i remeneu-ho bé. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc baix fins que la ceba quedi transparent; en aquest moment, regueu-ho tot amb el vi i deixeu evaporar l’alcohol, afegiu-hi una mica de nou moscada, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure a foc lent amb la cassola tapada, remenant de tant en tant, fins que el conill quedi ben cuit. Si ha quedat poc sucós, podeu afegir-li una mica d’aigua.

Ingredients

  • 1 conill
  • 750 g de cebes dolces
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 fulla de llorer
  • nou moscada
  • sal i pebre
  • oli

Deixa un comentari