Publicat el 22/02/2018

Talleu el congre a rodanxes, renteu-lo i deixeu-lo escórrer. Talleu la ceba i la pastanaga a la juliana i reserveu-les. Piqueu els tomàquets (sense pell ni llavors) juntament amb els alls i reserveu-los.

Poseu un bon raig d’oli en una safata per anar al forn; a sobre feu-hi una capa d’hortalisses i salpebreu-ho. Col·loqueu les rodanxes de congre al damunt de les hortalisses, salpebreu-ho de nou, cobriu-ho amb la resta de verdures i salpebreu-ho un cop més. Escampeu pel damunt el julivert picat i mulleu-ho amb el vi blanc i una mica de suc de llimona.

Tapeu la safata i deixeu-ho coure al forn durant 45 minuts a 160º.

Ingredients

  • 1 kg de ventresca de congre
  • 250 g de tomàquets madurs
  • 300 g de ceba de Figueres
  • 200 g de pastanaga
  • 2 grans d’all
  • 1 got de vi blanc sec
  • suc de llimona
  • 1 branca de julivert
  • sal i pebre blanc
  • oli d’oliva

Deixa un comentari